Egyedi virtuális valóság élménypark fejlesztések

2016 decemberében – Magyarországon először – nyitottuk első szabad mozgású, teljesen vezetékmentes, nagy területű, több játékosos VR parkunkat. Az azóta eltelt két év alatt, több mint 35,000 látogató próbálta ki valamely VR élményünket, és szimulátorunkat.

2017-ben saját, egyedi fejlesztésű, mozgó virtuális valóság szimulátort hoztunk forgalomba.

Termékeink, immár több magyarországi élményparkban, szórakozóhelyen megtalálhatóak. Az elmúlt időszakban rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk össze, mind a tervezés, folyamatos üzemeltetés, mind a technikai megoldások terén. A piac előtt járunk, tudjuk merre érdemes elindulni. A VR technológia nagyon gyorsan fejlődik, érdemes tehát folyamatosan figyelni a legújabb trendeket, az új technikai eszközöket. Csak olyan rendszert kínálunk, amely paraméterezhető, tehát a piaci körülményekhez könnyen alkalmazkodik, adott esetben tovább bővíthető.

Fenti tapasztalatokra alapozva a Delusion Park teljes és kulcsrakész megoldásokat kínál szórakozóhelyeknek, családi élményparkoknak, játéktermeknek, vidámparkoknak és mindenkinek, aki szeretne belépni egy dinamikus és gyorsan fejlődő iparágba. Számos VR élménypark rendszert kínálunk, 9m2-től a masszív 400m2-es 16 személyes megoldásokig. Kínálatunkban remek, egyedi VR szimulátorok is elérhetőek, mellyel maximalizálni lehet a megterülést. Minden esetben a technikailag legkorszerűbb, ezzel együtt a legjövedelmezőbb megoldásokat ajánljuk, figyelembe véve azokat a speciális körülményeket, amelyekkel egy szórakozóhely, vagy vidámpark szembesülhet.

Keress bennünket, mondd el, mekkora rendelkezésre álló szabad területed van, és mi mindent elintézünk!

Close Menu
Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on reddit

Hírlevél feliratkozás

Pop-Up VR

Kis terület, nagy lehetőségek

VR Szimulátor

Autóverseny, űrhajó, hullámvasút

Arena VR

Üdvözlünk egy másik világban!