Egyedi virtuális valóság élménypark fejlesztések

2016 decemberében – Magyarországon először – nyitottuk első szabad mozgású, teljesen vezetékmentes, nagy területű, több játékosos VR parkunkat. Az azóta eltelt két év alatt, több mint 35,000 látogató próbálta ki valamely VR élményünket, és szimulátorunkat.

2017-ben saját, egyedi fejlesztésű, mozgó virtuális valóság szimulátort hoztunk forgalomba.

Termékeink, immár több magyarországi élményparkban, szórakozóhelyen megtalálhatóak. Az elmúlt időszakban rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk össze, mind a tervezés, folyamatos üzemeltetés, mind a technikai megoldások terén. A piac előtt járunk, tudjuk merre érdemes elindulni. A VR technológia nagyon gyorsan fejlődik, érdemes tehát folyamatosan figyelni a legújabb trendeket, az új technikai eszközöket. Csak olyan rendszert kínálunk, amely paraméterezhető, tehát a piaci körülményekhez könnyen alkalmazkodik, adott esetben tovább bővíthető.

Fenti tapasztalatokra alapozva a Delusion Park teljes és kulcsrakész megoldásokat kínál szórakozóhelyeknek, családi élményparkoknak, játéktermeknek, vidámparkoknak és mindenkinek, aki szeretne belépni egy dinamikus és gyorsan fejlődő iparágba. Számos VR élménypark rendszert kínálunk, 9m2-től a masszív 400m2-es 16 személyes megoldásokig. Kínálatunkban remek, egyedi VR szimulátorok is elérhetőek, mellyel maximalizálni lehet a megterülést. Minden esetben a technikailag legkorszerűbb, ezzel együtt a legjövedelmezőbb megoldásokat ajánljuk, figyelembe véve azokat a speciális körülményeket, amelyekkel egy szórakozóhely, vagy vidámpark szembesülhet.

Keress bennünket, mondd el, mekkora rendelkezésre álló szabad területed van, és mi mindent elintézünk!

Hírlevél feliratkozás

Pop-Up VR

Kis terület, nagy lehetőségek

VR Szimulátor

Autóverseny, űrhajó, hullámvasút

Arena VR

Üdvözlünk egy másik világban!