...

Kiterjesztett valóság

DragonFly - repülj sárkánnyal

Tulajdonságok

Gyors megtérülés

Akár 3-4 hónapon belüli megtérülés is elérhető, attól függően milyen módon üzemeltetjük.

Automatikus

NINCS szükség személyzetre a működtetéshez, RFID megoldás integrálva a fizetési módokhoz.

Aktív mozgás

Még az egyébként nagyon passzív, kevésbé mozgás szerető vendégeket és gyerekeket is jól átmozgatja. Verseny mód!

képek

Sárkány Repülés Élmény

Minden teljesen automatikusan működik, a játékos csak beáll a megfelelő pozícióba és az élmény elindul. NINCS szükség külön személyzetre.

FAQ

Gyakran ismételt kérédsek és válaszok

Igen, bármilyen témában elkészítjük az élményt, illetve céges logókkal, akár marketing üzenetekkel is feldobhatjuk a rendszert. Keressen bennünket elérhetőségeinken.

A megfelelő élmény eléréséhez kellően nagy képernyő nem árt! Kb. 3x4m az ideális, de természetesen alkalmazkodunk a rendelkezésre álló falfelülethez. Különleges követelmények nincsenek, kell egy konnektor.

Mindenhol nagyon érdekes élmény lehet, ahol sok látogató megfordul. Viszonylag kis beruházással, olyan egyedi élmény tud adni a látogatóknak, amelyet egyhamar nem felejtenek el. Azért alapvetően múzeumoknak, élményparkoknak, családi szórakozóhelyeknek ajánljuk inkább. 🙂

NEM! A rendszer teljesen automatikusan működik. Ha valami gond adódik, távolról rá tudunk nézni és javítani.

Általában egyedileg adunk ajánlatot, mert pl. a projektor teljesítménye nagyban függ, hogy mennyire világos a telepítési hely. De, mert minket is sokszor idegesít, hogy titkolóznak az árakkal, megmondjuk: a teljes rendszer elérhető 4,8m Ft + Áfa összegtől. Ez lehet kicsivel olcsóbb vagy drágább is, a telepítési helytől függően. Ebben minden szükséges szoftver és hardver benne van, ahogyan a helyszíni beüzemelés és oktatás is. Szállítás: 2 hét megrendeléstől számítva. A megtérülése nagyon gyors, látogatottságtól és az értékesítési metódustól függően akár 3 hónap!

Hírlevél feliratkozás

Pop-Up VR

Kis terület, nagy lehetőségek

VR Szimulátor

Autóverseny, űrhajó, hullámvasút

Arena VR

Üdvözlünk egy másik világban!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.