Kiterjesztett valóság

DragonFly - repülj sárkánnyal

Tulajdonságok

Gyors megtérülés

Akár 3-4 hónapon belüli megtérülés is elérhető, attól függően milyen módon üzemeltetjük.

Automatikus

NINCS szükség személyzetre a működtetéshez, RFID megoldás integrálva a fizetési módokhoz.

Aktív mozgás

Még az egyébként nagyon passzív, kevésbé mozgás szerető vendégeket és gyerekeket is jól átmozgatja. Verseny mód!

képek

Sárkány Repülés Élmény

Minden teljesen automatikusan működik, a játékos csak beáll a megfelelő pozícióba és az élmény elindul. NINCS szükség külön személyzetre.

FAQ

Gyakran ismételt kérédsek és válaszok

Igen, bármilyen témában elkészítjük az élményt, illetve céges logókkal, akár marketing üzenetekkel is feldobhatjuk a rendszert. Keressen bennünket elérhetőségeinken.

A megfelelő élmény eléréséhez kellően nagy képernyő nem árt! Kb. 3x4m az ideális, de természetesen alkalmazkodunk a rendelkezésre álló falfelülethez. Különleges követelmények nincsenek, kell egy konnektor.

Mindenhol nagyon érdekes élmény lehet, ahol sok látogató megfordul. Viszonylag kis beruházással, olyan egyedi élmény tud adni a látogatóknak, amelyet egyhamar nem felejtenek el. Azért alapvetően múzeumoknak, élményparkoknak, családi szórakozóhelyeknek ajánljuk inkább. 🙂

NEM! A rendszer teljesen automatikusan működik. Ha valami gond adódik, távolról rá tudunk nézni és javítani.

Általában egyedileg adunk ajánlatot, mert pl. a projektor teljesítménye nagyban függ, hogy mennyire világos a telepítési hely. De, mert minket is sokszor idegesít, hogy titkolóznak az árakkal, megmondjuk: a teljes rendszer elérhető 4,8m Ft + Áfa összegtől. Ez lehet kicsivel olcsóbb vagy drágább is, a telepítési helytől függően. Ebben minden szükséges szoftver és hardver benne van, ahogyan a helyszíni beüzemelés és oktatás is. Szállítás: 2 hét megrendeléstől számítva. A megtérülése nagyon gyors, látogatottságtól és az értékesítési metódustól függően akár 3 hónap!

Hírlevél feliratkozás

Pop-Up VR

Kis terület, nagy lehetőségek

VR Szimulátor

Autóverseny, űrhajó, hullámvasút

Arena VR

Üdvözlünk egy másik világban!