HŐKAMERÁS OKOS SZEMÜVEG RX2

A hőkamera kiegészítő funkcióval az RX2 Okos Szemüveg akár 6 méter távolságról is, mindössze  1 percen belül közel 1000 ember hőmérsékletét képes felismerni. Az infravörös érzékelős megoldása repülőtereken, iskolákban, parkokban, munkahelyeken és más, magas kockázatú helyeken használható.

hőkamera rendszer arcfelismeréssel

akár 6m-es érzékelési távolság, ultragyors, azonnali, mozgó arckövető kijelzéssel
Áttetsző kijelző

A jobb szem előtt található a nagy-felbontású, 480Nit-es kijelző, melyen keresztül mindig látható a valóság is.

Magas felbontású hőkép

A 28,4 fokos látószögű, és 384*288 pixel felbontású hőkamera remek képet biztosít.

GDPR támogatás

Offline mód: a szemüveg nem tárol, és nem küld semmilyen adatot.

mozgó mérés

A rendszer sétáláskor, autóban, motoron is működőképes.

Interaktívitás

Touchpad, előszavas utasítások, fejmozgás érzékelés.

dual kamera rendszer

A kettős kamera-rendszer lehetővé teszi, hogy egyszerre (külön alkalmazásokkal) lehessen hőképet és normál képet kezelni.

ergonómikus kialakítás

Az Okos Szemüveg X2 összecsukható, monokuláris kiterjesztett valóság szemüveg (AR) könnyű kialakítású, nagy felbontású kijelzőt tartalmaz és kiváló teljesítményt kínál különböző feladatokhoz. A kihangosítós hangvezérlő felület és a meglévő mobileszközökkel használható robusztus bővítmények rendkívül sokoldalúvá teszik.

TECHNOLÓGIA ÉS HATÉKONYSÁG

A szemüveg legfeljebb 6 méteres távolságból képes érzékelni a hőmérsékletet. Az érintés nélküli detektálás csökkenti a betegség átvitelének kockázatát a hagyományos kézi hőmérővel összehasonlítva. A kijelzés azonnali, míg az infra kézi hőmérő esetén, min. 5 másodperc, ami 1000 embernél 1,4 óra időtartamot jelent.

first-person nézet

A hőmérsékletmérés eredménye valós időben jelenik meg. Magas hőmérséklet észlelése esetén hangjelzéssel ellátott riasztást ad ki.

Könnyű és kényelmes

Az infravörös modullal rendelkező Okos Szemüveg súlya körülbelül 128 gramm. Az ergonomikus kialakítás és a hőelvezetés hosszú távú kényelmet biztosít.

felhasználási lehetőségek

Az Okos Szemüveg objektum-felismerést, távsegítséget, hang- és videofelvételt, valamint egyéb funkciókat kínál, amelyek segítségével széles területeken alkalmazható.

Hírlevél feliratkozás

Pop-Up VR

Kis terület, nagy lehetőségek

VR Szimulátor

Autóverseny, űrhajó, hullámvasút

Arena VR

Üdvözlünk egy másik világban!