FAQ

Kérdések és válaszok - Lasery termékek

A világ összes országába szállítunk, azonban mindig csekkold le a szállítási címed beírásával az aktuális szállítási költséget.

A rendelt terméket Magyarországon a következő címen tudod átvenni, munkanapokon 10-17 óra között: Szívszutra Kft. 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 103. Telefon: +36703199280 (egyeztetés erősen ajánlott!)

Termékeinket egyedileg rendelésre gyártjuk, ezért a gyártási idő akár 3-5 nap lehet. Mivel minden kézzel készül, ezért az egyes termékek között színben és méretben kisebb különbségek előfordulhatnak.

Igen, amennyiben az EU országaiból (kivéve helyi vásárlás) vásárolsz, és rendelkezel EU ÁFA azonosítóval. A Fizetési oldalon a szállítási ország kiválasztása után, kérjük, írd be az EU ÁFA azonosítódat a megfelelő mezőbe. Rendszerünk elvégzi az ÁFA azonosítód VIES lekérdezését, és amennyiben a visszajelzés pozitív, tehát az azonosító érvényes, a rendszerünk levonja az ÁFÁ-t, minden releváns termékről és szolgáltatásról. Amennyiben Magyarországról, céges vásárlóként rendelsz, kérünk, hogy a rendelés megjegyzésében küld el az adószámodat, hogy a céges számlát kiállíthassuk.

Igen, kérjük a részleteket (milyen terméket, milyen grafikát, darabszámot stb. szeretnél) mail-ben küld el számunkra, és pár napon belül visszajelzünk. Természetesen bármilyen egyedi céges ajándéktárgy elkészítését is vállaljuk.

Termékeinkre a hatályos jogszabályban meghatározott garanciális feltételeket biztosítjuk. Mivel minden termékünk egyedileg, rendelésre gyártott kézműves termék, amelyet a legtöbb esetben, kifejezetten a vásárló személyére szabunk, ezért ezekre az indoklás nélküli elállási szabályok nem vonatkoznak. Kérünk, a megrendelési folyamat során körültekintően járj el, esetleg vedd fel velünk a kapcsolatot, amennyiben további kérdésed lenne, vagy több képet/videót szeretnél az adott termékről.